Over mij

 

Geboren in 1973 en trotse “onderdaan” van twee ruwhaar teckels | Persoonlijk en positief | Mensgericht en doeltreffend

Drie jaar geleden sloeg het in als een bom, ik ben hoog-sensitief. Nooit geweten en nooit aan gedacht, maar als echt HSP-er ben ik er meteen in gedoken om er alles over te leren. Al snel kwam ik erachter dat de variant HSS (High Sensation Seeker) één op één overeen kwam met mijn persoon, altijd op zoek naar nieuwe ervaringen, naar spanning en avontuur. Veel zaken vielen op hun plek en waren herkenbaar als ik terug dacht aan mijn jeugd. Toch was ik er nog niet met het alleen weten en moest er een burn-out aan te pas komen om het roer volledig om te gooien.

In de zoektocht naar wie ik ben en wat ik wil, kwam heel sterk het coachen, begeleiden en adviseren naar voren als energiegever. Mensen helpen en richting geven, daar ligt mijn hart en daar ligt mijn kracht. Zo kwam het dan ook dat Boschman Coaching & Consultancy begin september 2020 werd geboren.

    Overtuigende coach met visie

    De combinatie van mijn jarenlange ervaring als leidinggevende (500+FTE), changemanager, coach en ervaringsdeskundige (HSP en burn-out) geven een unieke combinatie van vaardigheden en ervaring. Mijn stijl van leidinggeven heeft er voor gezorgd dat ik in 2014 als finalist eindigde in de manager-van-het-jaar-verkiezing van de klantenservice-branche, de Customer Contact Manager Award (CCMA). Ik ken de wereld van coachen en leidinggeven door en door en weet als geen ander persoonlijke effectiviteit, leiderschap en mindset-verandering te realiseren.