Zakelijk

 

Jaarlijks lopen ruim één miljoen mensen het risico op een burn-out of andere werkgerelateerde psychische aandoeningen, zoals werkstress of overspannenheid. Waarbij maar liefst 60% van de mensen die hooggevoelig is wel eens een burn-out heeft gehad. Zowel burn-out, werkstress of overspannenheid is een diagnose waarvan je de klachten maar beter serieus kunt nemen.

Herkent u als werkgever, leidinggevende of personeelsfunctionaris één of meerdere van de volgende situaties:

  • Medewerker(s) die uitvallen door klachten, zoals stress, overspannenheid of burn-out?;
  • Met minder mensen meer werk moeten doen door uitval?;
  • Medewerkers die moeilijk kunnen omgaan met werkdruk of een veranderende omgeving?;
  • Medewerker(s) die niet tot bloei komen, omdat ze niet op de juiste plek zitten?;
  • U advies of begeleiding zoekt voor medewerkers die (vermoedelijk) hooggevoelig zijn.

INDIVIDUELE COACHING VAN MEDEWERKER(S)

De inzet van coaching gaat uw medewerker helpen groeien en kan, indien er sprake is van uitval, deze begeleiden bij re-integratie. Zowel op het gebied van stress, burn-out of hooggevoeligheid kan een coachingstraject worden ingezet. Dit alles met het doel uw medewerker inzicht te geven en handvatten voor het omgaan met.  Daarnaast staat het herstellen, opbouwen en versterken van de persoonlijke veerkracht centraal zodat de medewerker zelfvertrouwen terug krijgt, weer plezier in het leven, gezonder wordt en uiteindelijk zo spoedig mogelijk kan re-integreren.

PREVENTIEF TRAJECT

Door preventief een stress-scan in uw team uit te voeren en gericht coaching toe te passen op basis van de uitkomsten, krijgt u minder verzuim en uitval. Dit in combinatie met de workshop voor leidinggevenden maakt dat u gericht gaat investeren in uw medewerkers en hen ondersteunt bij hun persoonlijke groei. Naast de betrokkenheid en inzet die dit creëert, verlaagt het traject het verzuimpercentage en tevens de kosten.

Bel of mail voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Ik vertel u graag meer over mijn aanpak en de mogelijkheden voor u of die van uw medewerker(s). Altijd met het doel om trotse en tevreden medewerkers te krijgen, uw organisatie te helpen groeien en tevens kosten te besparen.

Boschman Coaching & Consultancy staat voor

persoonlijk, no-nonsense en helder

Er worden duidelijke afspraken gemaakt omtrent de koers en de werkzaamheden, geheel toegespitst op uw specifieke medewerker(s) of team.